Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kermisvierende Jan Smit komende vier dagen dronken

Shownieuws

Jan Smit is de komende dagen nauwelijks aanspreekbaar. De kermis in Volendam staat namelijk voor de deur. "Vier dagen lang ben ik dan dronken", verkondigt hij.

Jan Smit is de komende dagen nauwelijks aanspreekbaar. De kermis in Volendam staat namelijk voor de deur. Tegenover de Vlaamse website showbizzsite.be geeft de Volendamse zanger aan enorm veel zin te hebben in het festijn. "Dat is iets heel bijzonders waar eigenlijk alle Volendammers naar toe leven. Vier dagen lang ben ik dan dronken."

Smit is van vrijdag tot en met maandag op 'de dijk' in zijn woonplaats te vinden, kondigt hij aan. Hij heeft voor de zekerheid een rustpauze ingelast na de kermis. "Dinsdag en woensdag ben ik nog vrij. Om bij te komen", lacht de zanger, die vorige week zijn nieuwe album 'Stilte in de storm' presenteerde.

Over eventuele paparazzi die hem tijdens de kermis zullen volgen, maakt de artiest zich geen zorgen. "Mensen weten waar ik ben en ik geef van tevoren aan dat ik dronken ben, dus het lijkt me dat er weinig verrassingen zullen zijn. Ze zijn voorbereid, ze kunnen komen, ik verstop me niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen