Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack van Gelder presentator Kinderen voor Kinderen

Shownieuws

Jack van Gelder is aangetrokken als presentator van Kinderen voor Kinderen. De zangshow wordt op 11 oktober opgenomen in de Arena in Amsterdam.

Jack van Gelder presenteert dit jaar Kinderen voor Kinderen. Dat heeft een woordvoerder van de Vara vrijdag bevestigd. De zangshow wordt opgenomen in de Amsterdam Arena. Het kinderkoor treedt op 11 oktober tweemaal op in het stadion. De registratie van het evenement wordt op 8 november uitgezonden onder de noemer Kinderen voor Kinderen 29.

Tijdens het concert zingt het Kinderen voor Kinderen-koor naast de nummers van het nieuwe album 'Buitenspelen', oude nummers als 'Op een onbewoond eiland' en 'Ha ha ha je vader'. Van Gelder praat de shows samen met rapper Ali B aan elkaar.

Sportpresentator Van Gelder heeft een voorliefde voor muziek. In 2006 mocht hij voor het Tros-programma Portret van een Passie een optreden verzorgen in de musical 'Mamma Mia'. Na de uitzending werd hij door Joop van den Ende Theaterproducties gevraagd voor negen optredens in Ahoy tijdens 'Musicals in Ahoy 2006'. Zijn werkgever NOS stak hier echter een stokje voor omdat het niet in zijn werkschema zou passen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen