Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio Rembrandt brengt ode aan Will Luikinga

Shownieuws

Radio Rembrandt zendt woensdag veel werk uit van Will Luikinga, vanwege zijn 65ste verjaardag. Aan het begin van ieder uur komt er werk van de producer langs.

Will Luikinga wordt woensdag in het zonnetje gezet door Radio Rembrandt. Via het station is die dag veel werk van Luikinga te horen, omdat hij 65 jaar wordt. Aan het begin van ieder uur komt er een nummer voorbij van de jarige, die naast producer ook tekstschrijver en componist was. Dat meldt het radiostation dinsdag.

Het bekendste werk van Luikinga is 'Ding a dong', het nummer van Teach-In waarmee de groep in 1975 het Eurovisiesongfestival won. Hij werkte ook samen met Lee Towers, Rudi Carrell en Frank & Mirella. Eerder dit jaar mocht de producer een koninklijke onderscheiding opspelden en werd hij benoemd tot ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Luikinga was drie jaar geleden een van de initiatiefnemers van het radiostation, dat uitsluitend muziek draait van Nederlandstalige artiesten. Radio Rembrandt is te beluisteren via de kabel en de website.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen