Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw van Sting koopt filmrechten striproman

Shownieuws

Trudie Styler, de vrouw van Sting, heeft de filmrechten gekocht van de striproman 'American reaper'. Het is nog niet bekend wanneer de opnamen beginnen.

Filmproducent Trudie Styler, de vrouw van Sting, heeft de filmrechten gekocht van de striproman 'American reaper'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter. De nog te verschijnen 'graphic novel' is ontwikkeld door Clint Langley en Pat Mills, die eerder tekende voor 'Judge Dredd' en 'Marshal law'. Mills schrijft ook het scenario. Wanneer de opnamen voor de film van start gaan en wie de acteurs zijn, is nog niet bekend.

'American reaper', waarvoor minstens vijftig miljoen dollar beschikbaar is, speelt zich af in een verre toekomst waarin identiteitsdiefstal aan de orde van de dag is. Criminelen beroven slachtoffers van hun geest, die wordt overgenomen door rijke ouderen of terroristen met duistere plannen. Een team van speciale agenten, de Reapers, moeten de boosdoeners neutraliseren.

Stings echtgenote produceerde met haar productiemaatschappij Xingu Films de film 'Moon', en twee jaar geleden 'A guide to recognizing your saints', met Robert Downey Jr. in de hoofdrol.

Styler zegt in het vakblad dat zij zelden tekent voor een project gebaseerd op louter een voorstel. "Maar de kans om in een vroeg stadium te werken met bewezen talenten als Pat and Clint, aan een project met zoveel potentieel, was gewoon te aanlokkelijk om te laten gaan." Alex Francis wordt de uitvoerend prducent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen