Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voorproefje 'Sunset Boulevard' op Uitmarkt

Shownieuws

De cast van 'Sunset Boulevard' geeft zondag een voorproefje van de nieuwe productie tijdens de Musical Sing-a-long. De musical gaat op 8 oktober in première.

De cast van 'Sunset Boulevard' geeft zondag een voorproefje van de nieuwe productie tijdens de Musical Sing-a-long, waarmee de Uitmarkt in het Amsterdamse Oostelijk Havengebied wordt afgesloten. Onder anderen Antonie Kamerling en Simone Kleinsma hebben een rol in de nieuwe musical, die op 8 oktober in première gaat in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

'Sunset Boulevard' is niet de enige musical die op de Uitmarkt wordt voorgesteld aan het publiek. Presentatoren Chantal Janzen en Frits Sissing moedigen het publiek ook aan mee te zingen met 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat', die op 12 december in première gaat in Stadsschouwburg Utrecht.

Tijdens de Musical Sing-a-long, die live wordt uitgezonden door de Avro op Nederland 1, passeren ook lopende musicals als 'Dirty dancing', 'Les Misérables' en 'Anatevka' de revue.

De Uitmarkt wordt jaarlijks door naar schatting een half miljoen mensen bezocht. Het evenement, dat vrijdag van start gaat, stelt zich ten doel culturele evenementen onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Traditiegetrouw vindt De Uitmarkt plaats in het laatste weekeinde van augustus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen