Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van der Boom eert olympiërs met herschreven hit

Shownieuws

Jeroen van der Boom heet de olympische sporters maandag welkom in het Amsterdamse Olympisch Stadion. Hij zingt in plaats van 'Jij bent zo' 'Jullie zijn zo'.

Jeroen van der Boom geeft de olympische sporters maandagmiddag een warm welkom in het Amsterdamse Olympisch Stadion. Speciaal voor de gelegenheid veranderde tekstschrijver Tony Neef zijn nummer 1-hit 'Jij bent zo' naar 'Jullie zijn zo'.

De 36-jarige zanger, die onlangs al naar Beijing afreisde voor een optreden in het Holland House, studeert samen met het toegestroomde publiek de nieuwe tekst van het nummer in, zodat de sporters later op de middag uitbundig kunnen worden onthaald.

De sporters en hun begeleiders worden na aankomst op Schiphol onder politie-escorte met bussen naar het Olympisch Stadion gereden voor de publiekshuldiging. Naast Jeroen van der Boom treden ook Jan Smit en Alain Clark op. Woensdag worden de medaillewinnaars bij koningin Beatrix op Huis ten Bosch ontvangen.

De Olympische Spelen zijn zondagavond officieel afgesloten in Beijing. Nederland wist in totaal zestien medailles te winnen, waarvan zeven goud, vijf zilver en vier brons. De deelnemers en hun begeleiders kwamen rond 15.45 aan op Schiphol en zijn naar verwachting rond 17.30 in het stadion.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen