Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kerry Katona laat borstverkleining filmen

Shownieuws

Kerry Katona ondergaat deze week een borstverkleiningsoperatie, meldt The Sun. Ze laat zich filmen door MTV, die de ingreep in ruil hiervoor betaalt.

Kerry Katona ondergaat deze week een borstverkleiningsoperatie. Ze laat zich daarbij filmen door muziekzender MTV, die de ingreep in ruil hiervoor betaalt. Dat heeft een bron bij de muziekzender gezegd tegen de Britse krant The Sun. De 27-jarige zangeres kampt met financiële problemen. Ze werd donderdag failliet verklaard door de rechter.

Katona wil van een cup GG naar een cup DD. In 2005 liet de voormalig Atomic Kitten-zangeres haar borsten ook al eens corrigeren.

De bron vertelt dat Katona, behalve een borstverkleining, ook een liposuctiebehandeling en een buikwandcorrectie wilde ondergaan. "Kerry kwam aanzetten met een boodschappenlijst met alle geplande operaties. Op een aantal verzoeken moesten we echt nee zeggen."

De operatie zal volgens The Sun te zien zijn in de realityserie Whole Again. Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat Katona een ingrijpende gebeurtenis vast laat leggen op camera. Vier maanden geleden liet de zangeres de geboorte van haar zoon Maxwell volgen door MTV voor het programma After Birth.

Een Britse rechter verklaarde Katona donderdag failliet nadat het haar niet was gelukt om de laatste honderdduizend euro van een belastingaanslag van 525 duizend euro te betalen. De aanslag dateerde van 2004 en was daarna flink opgelopen. Volgens een van haar advocaten heeft de voormalig Atomic Kitten-zangeres genoeg geld om de aanslag te betalen, maar lukte het niet om het geld op tijd vrij te maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen