Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jörgen Raymann krijgt tweede programma bij NPS

Shownieuws

Jörgen Raymann is momenteel bezig met de opnamen voor een nieuw tv-programma genaamd Raymann's Helden. "Het wordt een programma over positieve rolmodellen."

Jörgen Raymann is bezig met de opnamen voor een nieuw tv-programma. "Raymann's Helden wordt een programma over positieve rolmodellen die ik bewonderenswaardig vind", vertelde de presentator maandag in het programma van Ruud de Wild op de radiozender Q-Music.

In de eerste aflevering gaat de presentator het gesprek aan met Stedman Graham, de man van Oprah Winfrey. Welke andere helden de cabaretier in zijn programma ontmoet, kan hij nog niet vertellen. "Ik ga een aantal mensen interviewen die mij kunnen boeien."

Raymann onthulde onlangs bijna een burn-out te hebben gehad. "Er komt zoveel op je af en je denkt alles aan te kunnen. Maar dan moet je toch erkennen dat je een jaartje ouder bent en niet meer alles aankan", verklaarde de presentator. "Maar ik voel me nu weer helemaal het manneke."

Naast zijn nieuwe programma gaat de cabaretier tot 2010 door met zijn tv-show Raymann is Laat. De eerste uitzending van het seizoen is 13 september te zien bij de NPS op Nederland 1. Wanneer Raymann's Helden wordt uitgezonden mag de presentator nog niet vertellen. De NPS laat weten dat hier volgende week meer over bekend wordt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen