Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nieuwe liefde voor Heather Mills'

Shownieuws

Heather Mills heeft een nieuwe man in haar leven. Volgens News of the World is ze verliefd op een medewerker van het recreatieteam van een hotel in Tenerife.

Heather Mills heeft een nieuwe man in haar leven. Volgens News of the World is ze tot over haar oren verliefd op Jamie Walker, een medewerker van het recreatieteam van een hotel in Tenerife. De krant plaatste foto's van de twee op zijn website, waarop te zien is hoe ze samen drinken en hoe Walker speelt met de dochter van Mills, Beatrice.

De 36-jarige Walker werd volgens de krant door het kindermeisje van Beatrice benaderd over een afspraakje met Mills. Hoewel hij directe actie van Mills meer op prijs had gesteld, besloot hij de blondine toch een kans te geven. Hij zou vervolgens volledig onder de indruk zijn geraakt van de levensstijl van zijn nieuwe vriendin en ook al bij haar thuis in Brighton zijn geweest.

De 41-jarige Mills werd bekend na een succesvolle modellencarrière en haar rumoerige relatie met de ex-Beatle Paul McCartney. Het koppel trouwde in 2002 en ging vier jaar later uit elkaar. De rechtszaak die volgde over de verdeling van McCartneys geld kwam in maart ten einde. Mills kreeg 31 miljoen euro mee van haar ex-man.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen