Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Hugh Hefner wilde kwartetje met familieleden'

Shownieuws

Hugh Hefner zag een kwartetje in bed met zijn vrouw Millie, zijn broer Keith en diens vrouw wel zitten. Dat staat in de biografie over de oprichter van Playboy.

Hugh Hefner zag een kwartetje in bed met zijn vrouw Millie, zijn broer Keith en diens vrouw wel zitten. Dat schrijft de New York Post op basis van de in oktober te verschijnen biografie van de Playboy-oprichter. "Keith en Millie trokken zich op het laatste moment terug. Maar Hef had zelf wel seks met zijn schoonzus", schrijft biograaf Steven Watts in 'Mr. Playboy: Hugh Hefner and the American dream'.

Hefner was ook niet vies van een homoseksuele ervaring, al was die wel eenmalig. "De seksdrift van Hef was zo sterk dat hij één keer een ervaring had met een man", schrijft Watts. "Tijdens een avondje stappen in Chicago werd hij versierd door een man, wat Hef best interessant vond."

Ook onthult de biograaf in het boek dat Hefner de camera niet alleen op mooie vrouwen richtte, maar ook op zichzelf. Hij nam een keer een pornofilm op, getiteld 'After the masquerade'. In de film zou de oprichter van het mannenblad met een masker op te zien zijn terwijl hij seks heeft met een vrouw.

De 82-jarige Hefner lijkt het tegenwoordig niet eens zo heel veel rustiger aan te doen. Hij woont in de Playboy Mansion samen met zijn drie vriendinnen Kendra, Holly en Bridget. De drie dames zijn te zien in de realityserie 'The girls of the Playboy Mansion' op de Amerikaanse zender E!.

Hef is volgens de New York Post lovend over de biografie, die hij een 'eerlijk werk over zichzelf' noemde. "Het hele boek berust op waarheid", vertelde hij tegen de krant.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen