Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Perez Hilton prijst Anouk weer de hemel in

Shownieuws

Perez Hilton lijkt geen genoeg te krijgen van Anouk. De showbizzblogger plaatste de clip van haar nummer 'Lost' op zijn website. "Ook goede muziek breekt door."

Perez Hilton lijkt geen genoeg te kunnen krijgen van Anouk. De showbizzblogger plaatste de clip van haar nummer 'Lost' op zijn website. Het nummer kwam in Nederland al drie jaar geleden uit, maar sinds de ballad werd gebruikt tijdens de Amerikaanse talentenjacht 'So you think you can dance' lijkt ze haar internationale doorbraak te beleven.

'Lost' staat in de top vijftig van de Amerikaanse iTunes-singlelijst. "Ook goede muziek breekt door", concludeert Hilton op zijn website. "Het liedje is een prachtige ballad." Eerder gaf hij al aan Anouks nummers 'Good god' en 'Modern world' fantastisch te vinden.

De blogger lijkt een voorliefde te hebben voor Nederlandse muziek. Vorige week plaatste hij 'Shake that thing', de nieuwe clip van Bearforce1, op zijn blog. Ook Kraak & Smaak met de single 'Squeeze me' kreeg een plekje op de populaire roddelsite.

Anouk scoorde ook al een hit in Noorwegen met 'Lost', toen de winnaar van Norway's Got Talent het nummer ten gehore bracht. Het nummer klom op tot een tweede positie van de Noorse singlelijst en de cover van de winnaar van de talentenjacht bereikte de toppositie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen