Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Woody Harrelson aangeklaagd door paparazzo

Shownieuws

Woody Harrelson wordt voor de rechter gesleept door een paparazzo. Josh Levine eist ruim 1,5 miljoen euro van de Hollywoodster wegens mishandeling.

Woody Harrelson wordt voor de rechter gesleept door een paparazzo. Josh Levine eist een schadevergoeding van ruim 1,5 miljoen euro van de Hollywoodster wegens mishandeling, zo meldt de Los Angeles Times.

Levine, die voor entertainmentwebsite TMZ werkte, filmde Harrelson bijna twee jaar geleden op straat in Hollywood. Volgens de paparazzo ging de 46-jarige acteur hem plotseling te lijf, waarbij hij de keel van Levine dichtkneep en vervolgens zijn bodyguard opdroeg hem aan te vallen. Ook zou zijn camera gesneuveld zijn bij het opstootje, zo blijkt uit rechtsdocumenten.

Volgens de aanklacht heeft Levine nog dagelijks last van mentale en fysieke pijn door de vechtpartij met Harrelson. Hij sleept ook de bodyguard voor de rechter.

Woody Harrelson speelde rollen in films als 'The people vs. Larry Flint', 'White men can't jump' en 'Natural born killers'. Volgens geruchten is hij volgend jaar te zien in de filmversie van de televisieserie The A-Team. Harrelson zou gestalte geven aan Murdock, terwijl Ice Cube 'B.A.' Baracus speelt en Bruce Willis de rol van Hannibal vertolkt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen