Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth Paltrow wakkert zwangerschapsgeruchten aan

Shownieuws

De geruchten rond een zwangerschap voor Gwyneth Paltrow nemen toe nu de actrice met een beginnend buikje is gefotografeerd. Dat meldt de Daily Mail zaterdag.

De geruchten over een derde zwangerschap voor Gwyneth Paltrow worden sterker nu de actrice zich met een 'voller figuur' in het uitgaansleven heeft gestort. De 35-jarige Amerikaanse bezocht een Londense jazzclub in een kort, zilver jurkje waaronder een beginnend buikje te zien zou zijn. Dat meldt de Britse krant Daily Mail zaterdag.

Paltrow is getrouwd met Coldplay-frontman Chris Martin. Samen hebben ze twee kinderen, dochter Apple (4) en zoon Moses (2).

Eerder deze maand liet de blondine zich ontvallen dat ze misschien nog een derde keer zwanger wil worden. "Ik ga mezelf wellicht dwingen het nog een keer te doen omdat het resultaat het zo waard is", zei ze in het Amerikaanse tijdschrift Harper's Bazaar. "Ook heeft mijn vader ooit gezegd dat hij alleen spijt heeft dat hij maar twee kinderen heeft gekregen."

Paltrow heeft net de promotiewerkzaamheden voor de actiefilm 'Iron man' achter de rug, terwijl Coldplay onlangs het nieuwe album 'Viva la vida or death and all his friends' afrondde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen