Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Razorlight-zanger loopt blauwtje bij Sharapova'

Shownieuws

Johnny Borrell heeft een blauwtje gelopen bij Maria Sharapova. De tennisster was meer geïnteresseerd in haar vriendinnen, zo meldt de krant The Sun.

Johnny Borrell heeft een blauwtje gelopen bij de Russische tennisbabe Maria Sharapova. De zanger van Razorlight probeerde de 21-jarige blondine te versieren, maar zij was meer geïnteresseerd in haar vriendinnen, zo meldt de Britse krant The Sun zaterdag.

De 28-jarige Borrell woonde een feestje bij dat Richard Branson had georganiseerd ter ere van het Britse tennistoernooi Wimbledon, dat maandag van start gaat. "Johnny leek wel een klein kind toen hij maar bleef rondhangen bij de tafel van Maria", vertelt een bron. "Hij wilde graag met haar kletsen, maar zij had alleen oog voor haar vrienden. Vlak nadat hij een blauwtje liep, is hij vertrokken."

De Britse zanger had eerder een relatie met de Amerikaanse actrice Kirsten Dunst en zou iets moois hebben gehad met de piepjonge 'Harry Potter'-ster Emma Watson. Sharapova had ooit verkering met Maroon 5-zanger Adam Levine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen