Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Janna Fassaert getrouwd met Amerikaanse acteur

Shownieuws

Janna Fassaert stelt zaterdag haar man Gabriel Salvador voor aan de pers. Ze neemt de Amerikaanse acteur mee naar de opening van het Amsterdamse Catwalk Café.

Actrice Janna Fassaert grijpt nationale Positiefdag aan om haar kersverse echtgenoot Gabriel Salvador voor te stellen aan de Nederlandse pers. Ze neemt de Amerikaanse acteur zaterdag mee naar de opening van het gloednieuwe Catwalk Café in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat, die wordt verricht door Project Catwalk-winnaar Django Steenbakker en het Nederlandse model Josh Veldhuizen.

De 27-jarige Fassaert leerde de 35-jarige Salvador in november kennen in Los Angeles. Janna kwam op uitnodiging van dramacoach Ivana Chubbick, die eerder acteurs als Brad Pitt, Famke Janssen, Halle Berry en Jake Gyllenhaal begeleidde, naar Amerika om daar haar masterclass te volgen. Ook Salvador volgde lessen in de studio van Chubbick in Hollywood.

Al bij de eerste scène die Janna en Gabriel samen moesten spelen, sloeg de vonk over, zo bekent de actrice. Vanaf dat moment zijn Janna en Gabriel onafscheidelijk. Drie maanden later stapte het stel in een klein kerkje aan de Amerikaanse westkust in het huwelijksbootje. Bij de ceremonie waren alleen getuigen aanwezig. Het stel is van plan de bruiloft nog eens dunnetjes over te doen in aanwezigheid van vrienden en familieleden.

Het huwelijk van Fassaert met de acteur, die onder meer te zien was in de bekroonde film 'All night bodega' en de televisieseries E.R. en Dexter, betekent niet dat Janna Nederland de rug toekeert. Het echtpaar gaat zowel in Nederland als in de Verenigde Staten wonen en werken.

De roodharige Janna, die eerder verloofd was met cabaretier Javier Guzman, is onder meer bekend van haar rol als kenau Marcella in de telenovelle Lotte. Ook was ze te zien in de serie Bitches en in reclames van UPC. Zij heeft direct na haar terugkomst in Nederland meegewerkt aan een korte film voor de NPS.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen