Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellen DeGeneres prikt trouwdatum

Shownieuws

Ellen DeGeneres en haar vriendin Portia de Rossi hebben een trouwdatum geprikt. Volgens de presentatrice wordt het 'een droomhuwelijk', zo vertelde ze vrijdag.

(Novum/AP) - Ellen DeGeneres en haar vriendin Portia de Rossi hebben een trouwdatum geprikt. De presentatrice sprak vrijdagavond, tijdens de uitreiking van de Daytime Emmy Awards, van een 'droomhuwelijk'. Het blijft geheim wanneer ze elkaar eeuwige trouw beloven.

"Een bruiloft plannen brengt enorm veel stress met zich mee", vertelt DeGeneres. "Het is gekkenwerk. Zelfs mijn tuinman is uitgenodigd." Onder de gasten bevinden zich in ieder geval familieleden van de 35-jarige De Rossi uit Australië, die DeGeneres voor de grote dag laat overvliegen. Daarnaast treden 'geweldige mensen' op tijdens de ceremonie. Van de trouwbeloften wordt een klein stukje vertoond in de talkshow van de 50-jarige blondine.

Het is in de Amerikaanse staat Californië sinds een maand mogelijk voor stellen van hetzelfde geslacht om in het huwelijksbootje te stappen. "Het werd een keer tijd", vindt Ellen. "Ooit kijkt men hierop terug en dan lijkt het belachelijk dat niet iedereen gelijke rechten had, net als vrouwen ooit geen stemrecht hadden en er zoiets als segregatie bestond."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen