Kies je favoriete radiostation

Dossiers

50 Cent klaagt ex-vriendin aan

Shownieuws

50 Cent heeft vrijdag zijn ex aangeklaagd. De rapper eist 12,7 miljoen euro van Shaniqua Tompkins wegens laster, zo laat zijn advocaat weten aan People.

50 Cent heeft vrijdag zijn ex-vriendin aangeklaagd. De rapper eist 12,7 miljoen euro van Shaniqua Tompkins wegens laster, zo laat zijn advocaat weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Eind vorige maand brandde een villa op Long Island van de 32-jarige rapper af, waar zijn ex met hun 11-jarige zoontje Marquise woonde. Na de brand beschuldigde Tompkins haar voormalige geliefde van brandstichting. Hij zou volgens haar hebben geprobeerd haar en haar kind te vermoorden.

"Dat is gewoon niet waar", zegt zijn advocaat. Zijn cliënt zou ten tijde van de brand in Louisiana zijn geweest voor opnamen van de film 'Microwave park' met Sharon Stone. Ondanks de aanklacht blijft Shaniqua, die eerder dit jaar 50 Cent aanklaagde omdat hij haar tien jaar geleden het 1,5 miljoen euro kostende huis op Long Island zou hebben beloofd, bij haar standpunt. "Iemand bedreigt je op maandag en op vrijdag moet je uit een raam op de eerste verdieping springen om je leven te redden. Dat zijn de feiten. Beslis zelf maar."

Kimmel diende ook een verzoek om bezoekrecht in namens 50 Cent, die eigenlijk Curtis Jackson heet. Tompkins zou haar zoon sinds de brand weghouden bij zijn vader door niet te vertellen waar ze nu verblijven. "Ze heeft hem volledig van zijn zoon afgesneden", aldus Kimmel. "De problemen in de relatie tussen vader en zoon worden veroorzaakt door woede en vijandigheid van haar kant."

Tompkins is vastbesloten haar huidige verblijfplaats geheim te houden, omdat 'de brand een aanslag op mijn leven was'. "Het leven van mijn kind staat op het spel. Onze levens."

50 Cent en zijn ex Shaniqua Tompkins moeten op 17 juli voor de rechter verschijnen voor een hoorzitting. Ondertussen heeft de brandweer de brand in het huis op Long Island als 'verdacht' bestempeld. Het onderzoek naar de oorzaak duurt voort.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen