Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Avril Lavigne drumt en rapt erop los

Shownieuws

Avril Lavigne heeft vrijdagavond de Heineken Music Hall op zijn kop gezet. Ze trakteerde haar fans op haar zangkunsten en op een rap- en drumsessie.

Avril Lavigne heeft vrijdagavond de Amsterdamse Heineken Music Hall op zijn kop gezet. De Canadese zangeres trakteerde haar fans niet alleen op haar zangkunsten, maar ook op een heuse rap- en drumsessie.

De 23-jarige Lavigne had als support act The Jonas Brothers meegenomen, die in Amerika zeer populair zijn. Buiten de deuren van de concerthal was net zo veel merchandise te koop van de drie broertjes als van Avril. Ze speelden nummers als 'Sos','When you look me in the eye' en 'Take on me', een cover van Aha.

Lavigne trapte af met 'Girlfriend', de eerste single van haar laatste album 'The best damn thing'. Het publiek, dat voornamelijk uit jonge vrouwen bestond, hoorde daarop in een sneltreinvaart hits als 'Complicated', 'Losing grip' en 'I'm with you' voorbijkomen. Tijdens 'My happy ending' speelde de blondine op een roze glittergitaar. Ook speelde ze een stukje op een drumstel.

Aan het einde van de show zette ze opnieuw 'Girlfriend' in, maar deze keer in een rapversie. De achtergronddansers zwaaiden driftig met roze pompoms gedurende het opzwepende nummer. Het concert, dat slechts een klein uur duurde, werd afgesloten met 'Sk8ter boi'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen