Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell veroordeeld tot taakstraf

Shownieuws

Naomi Campbell is vrijdag veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur. Het topmodel had bekend schuldig te zijn aan mishandeling van twee agenten in april.

(Novum/AP) - Naomi Campbell is vrijdag door een Britse rechtbank veroordeeld tot een taakstraf van tweehonderd uur. Eerder op de dag bekende het topmodel schuldig te zijn aan mishandeling van twee agenten tijdens een opstootje op de Londense luchthaven Heathrow. Ook moet ze een boete van 2900 euro betalen en een schadevergoeding aan de bewuste agenten van 250 euro elk.

In april sloegen de politieagenten de 38-jarige Campbell in de boeien toen ze stennis schopte aan boord van een toestel dat klaarstond om naar Los Angeles te vliegen. Ze zou woedend zijn geweest omdat een van haar koffers was kwijtgeraakt op een eerdere vlucht. Een steward die zou zijn uitgescholden, schakelde uiteindelijk de politie in. Toen het model werd ingerekend, zou ze de agenten hebben uitgescholden en getrapt.

Het is niet de eerste keer dat Campbell, die bekendstaat als een driftkikker, een taakstraf moet uitvoeren. Ze dweilde vorig jaar maart vijf dagen lang de vloeren van een pakhuis in Manhattan omdat ze haar huishoudster zou hebben mishandeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen