Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen tbc geconstateerd bij Amy Winehouse

Shownieuws

Amy Winehouse heeft volgens haar woordvoerder geen tuberculose. "Ze heeft een luchtwegeninfectie. Ze is wel getest op tbc, maar de uitslag was negatief."

Amy Winehouse heeft geen tuberculose. Dat heeft althans de woordvoerder van de Britse zangeres verklaard tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze heeft een infectie aan haar luchtwegen. Ze is wel getest op tbc, maar de uitslag was negatief."

Met zijn verklaring reageerde woordvoerder Chris Goodman op een artikel in de Britse boulevardkrant The Sun over de gezondheidstoestand van de zangeres, die maandag werd opgenomen in een ziekenhuis nadat ze was flauwgevallen. Hij ontkent ook de bewering in het artikel dat Winehouse bloed ophoest.

De 24-jarige zangeres, die kampt met drank- en drugsverslavingen, ondergaat momenteel nog andere testen. De doktoren zullen volgens Goodman snel beslissen of ze volgend weekeinde kan optreden tijdens het Britse Glastonbury Festival en het verjaardagsconcert van Nelson Mandela in Londen. "Ze wil daar heel graag optreden", verklaart de woordvoerder. "Maar ze zal luisteren naar haar artsen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen