Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears neemt nieuw album op

Shownieuws

Britney Spears is de studio ingedoken om te werken aan haar nieuwe album. Haar producer noemt Britney 'fantastisch'. Wanneer het album uitkomt, is niet bekend.

Britney Spears is de studio ingedoken om te werken aan een nieuw album. Dat bevestigt haar producer Jim Beanz tegenover Us Weekly. "Britney is fantastisch", zegt hij. Wanneer de plaat van de 26-jarige popprinses in de winkel ligt, is nog niet bekend.

De 26-jarige Spears heeft een roerig jaar achter de rug, waarin ze onder meer de voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) verloor. Volgens Beanz is daar niets van te merken. "Iedereen heeft persoonlijke drama's, maar een professionele artiest neemt het niet mee de studio in."

Het laatste album van Britney deed het in Amerika goed, maar er was in Europa weinig animo voor. In de Amerikaanse Billboard 200 kwam 'Blackout' op de tweede plek binnen en was de eerste single 'Gimme more' de meest succesvolle sinds haar debuut 'Baby one more time'. De cd kwam in Nederland niet verder dan de veertiende plek in de Album Top 100, ondanks de overwegend lovende recensies.

De zangeres heeft momenteel weinig tijd om te werken aan haar nieuwe cd. Donderdag beviel haar tienerzusje Jamie Lynn van dochter Maddie Briann. De blondine is afgereisd naar Mississippi om haar te helpen in de kraamtijd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen