Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frank Lammers maakt regiedebuut met toneelstuk

Shownieuws

Frank Lammers regisseert het toneelstuk 'De diepvriesdames'. De familievoorstelling, gebaseerd op een sprookje van Annie M.G. Schmidt, betekent het regiedebuut.

Frank Lammers regisseert het toneelstuk 'De diepvriesdames'. De muzikale familievoorstelling, gebaseerd op het gelijknamige sprookje van Annie M.G. Schmidt, betekent het regiedebuut van de film- en toneelacteur. Op 1 oktober vindt de première plaats in Amstelveen, laten producenten De Kunst en Harry Kies Theaterproducties vrijdag weten.

Het stuk brengt artiesten uit verschillende genres bij elkaar. Zo is Jacqueline Govaert, de frontvrouw van Krezip, aangetrokken om de muziek te verzorgen. Sjoerd Kuyper bewerkt het sprookje tot een toneelscript. Het cabaretduo 'De Dames voor na Vieren' spelen de titelrollen en Korneel Evers is te zien als hun kapper.

Het sprookje gaat over een kapper die wordt ontvoerd door de twee diepvriesdames. Die nemen hem mee naar een diepvrieswereld, waar alles koud is. Maar dan wordt hij verliefd en gaat zijn hart weer sneller kloppen.

'De diepvriesdames' toert na de première door het land tot en met maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen