Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paula Abdul weer alleen

Shownieuws

Paula Abdul en haar vriend J.T. Torregiani hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat heeft een woordvoerder van de zangeres bevestigd aan Us Weekly.

Paula Abdul en haar vriend J.T. Torregiani hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat heeft een woordvoerder van de zangeres bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Het stel zou al twee maanden uit elkaar zijn.

De 45-jarige Abdul zit niet bij de pakken neer als kersverse vrijgezel. "Het gaat goed met haar", vertelt een vriend van de zangeres. "Ze is verdergegaan met haar leven." De 33-jarige restauranthouder Torregiani is inmiddels uit de villa van het American Idol-jurylid getrokken.

Abdul en Torregiani leerden elkaar vorig jaar kennen na opnamen van American Idol. "Hij is een schatje", kirde de brunette in oktober in USA Today. "Hij is een positieve kracht in mijn leven." Een baby zou de volgende stap zijn. "Zeker in de komende twee jaar. Ik heb altijd gedacht dat ik op deze leeftijd al drie volwassen kinderen zou hebben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen