Kies je favoriete radiostation

Dossiers

EK-nummers domineren hitlijst

Shownieuws

De Single Top 100 wordt gedomineerd door Oranjegezinde voetbalnummers. 'Viva Hollandia' van Wolter Kroes voert vanaf maandag de hitlijst aan.

Het succes van het Nederlands elftal op het EK voetbal vindt zijn weerklank in de Single Top 100. De hitlijst wordt gedomineerd door Oranjegezinde voetbalnummers. Zo stijgt Wolter Kroes met zijn 'Viva Hollandia' van de tweede naar de eerste plaats van de lijst. De tweede positie is nu voor 'Alle welpies helpen' uit de Albert Heijn-reclame, op de voet gevolgd door de EK-versie van 'Bloed, zweet en tranen' van Rene Froger.

Ook lager in de lijst zijn de voetbalnummers niet weg te denken. De klassieker 'Wij houden van Oranje' van wijlen Andre Hazes komt deze week binnen op de veertiende plek van de hitlijst. In totaal staan er tien voetbalnummers in de lijst, waaronder 'Onze jongens' van Dries Roelvink op plaats 36 en 'Van binnenuit Oranje' van Het Sterrenteam op 49.

Ook het officiële themanummer van het Europees Kampioenschap, dat nog tot en met volgende week zondag gehouden wordt in Zwitserland en Oostenrijk, is populair. Het nummer 'Can you hear me' van Enrique Iglesias stijgt deze week naar de vijfde plaats. Het nummer 'Just for tonight' van One Night Only dat het programma Studio Sportzomer standaard onder de mooiste wedstrijdmomenten van de dag monteert, komt binnen op plaats 27.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen