Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell bekent mishandeling agenten

Shownieuws

Naomi Campbell heeft verklaard schuldig te zijn aan mishandeling van twee agenten tijdens een opstootje op de luchthaven Heathrow. Ze is nog niet veroordeeld.

(Novum/AP) - Naomi Campbell heeft vrijdag voor een Britse rechtbank verklaard schuldig te zijn aan mishandeling van twee agenten tijdens een opstootje op de Londense luchthaven Heathrow. Ze is nog niet veroordeeld.

In april sloegen agenten het heetgebakerde topmodel in de boeien toen ze stennis maakte op een gereedstaand toestel naar Los Angeles. Volgens cabinepersoneel misdroeg ze zich toen ze aan boord van het vliegtuig kwam uit boosheid over haar niet ingecheckte bagage. Een steward die zou zijn uitgescholden, schakelde de politie in. Ze werd ingerekend toen ze een politieman in zijn gezicht zou hebben gespuugd.

Het 38-jarige heethoofd riskeert een aanzienlijke boete en een celstraf van zes maanden. Campbell is aangeklaagd voor zes overtredingen, waaronder het aanvallen van politieagenten en het vloeken tegen cabinepersoneel.

De woordvoerder van Campbell liet aan toegestroomde verslaggevers buiten de rechtszaal weten dat het model het incident betreurt en er naar uitkijkt haar kant van het verhaal te vertellen.

Naomi Campbell heeft een reputatie als driftkikker. Ze werd meermaals door voormalige werknemers aangeklaagd wegens mishandeling. Vorig jaar bekende het model dat ze een dienstmeisje had verwond door een telefoon naar haar hoofd te gooien. Ze kreeg daarvoor een taakstraf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen