Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob van Someren tot 2011 bij Radio Veronica

Shownieuws

Rob van Someren is nog drie jaar te horen bij Radio Veronica met zijn programma Somertijd. De dj tekende vrijdag een nieuw contract tot de zomer van 2011.

Rob van Someren is nog drie jaar te horen bij Radio Veronica met zijn programma Somertijd. De dj tekende vrijdag een nieuw contract tot de zomer van 2011 bij de radiozender, waar hij al werkt sinds de herstart vijf jaar geleden.

In Somertijd, dat van maandag tot en met zaterdag tussen 16.00 en 19.00 uur wordt uitgezonden, komen naast muziek ook moppen, limericks en voetbalupdates van Hans Kraay jr. voorbij. Van Someren wordt in de show bijgestaan door dj Sven, Juri Verstappen en nieuwslezers Ad Valk en Theo van Zwet.

Van Someren is enorm in zijn nopjes met de contractverlenging. "Werken bij Radio Veronica is geen baan, dat is een missie en die is nog niet voltooid", stelt hij in een verklaring. "Als je de mogelijkheid krijgt om met zo'n team 'de moeder der middagshows' te maken dan kun je daar alleen maar heel blij mee zijn. We zullen de komende jaren in Somertijd nog heel wat aflachen met z'n allen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen