Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Sienna Miller smijt bierfles naar paparazzi

Shownieuws

Rhys Ifans heeft donderdag een bierflesje kapotgegooid in de richting van een groep fotografen en voorbijgangers. Dat meldt de Britse krant Daily Mail vrijdag.

Rhys Ifans heeft na de breuk met Sienna Miller moeite zijn woede-uitbarstingen onder controle te houden. De Britse acteur werd donderdagavond gefotografeerd terwijl hij razend een bierflesje kapotsmeet in de richting van een groepje fotografen en voorbijgangers. De kiekjes staan vrijdag in de Britse krant Daily Mail.

De 33-jarige Ifans, die bekend werd als Spike in de komedie 'Notting hill', verliet een Londense jazzclub toen hij het groepje fotografen zag. Woedend wierp hij het flesje in zijn hand stuk. De blonde acteur werd meteen in de kraag gegrepen door de politie, die toevallig in de buurt was. Na een standje mocht het heethoofd weer vertrekken.

Eerder werd bekend dat de 26-jarige Miller een punt heeft gezet achter haar relatie met de acteur. De blondine zou het jaloerse gedrag van Ifans zo zat zijn geweest dat ze hem via een telefoontje aan de kant zette. Ifans zou de actrice ervan verdenken dat ze haar relatie met acteur Matthew Rhys nieuw leven heeft ingeblazen. Die laatste ontkende eerder deze week in een Britse talkshow ten stelligste dat hij iets moois heeft met zijn ex-vriendin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen