Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Symptomen Amy Winehouse duiden op tbc'

Shownieuws

De fysieke toestand van Amy Winehouse duidt op tuberculose. "Ze heeft vreselijke hoestbuien waarbij ze bloed ophoest", zegt een goede vriend in The Sun.

De fysieke toestand van Amy Winehouse duidt op tuberculose. "Ze heeft vreselijke hoestbuien waarbij ze bloed ophoest", zegt een goede vriend van de in het ziekenhuis opgenomen zangeres in The Sun. "Artsen denken dat het tbc is en gaan het verder onderzoeken."

De 24-jarige zangeres zou donderdagavond zijn overvallen door de hoestbuien en een heftige longinfectie. Volgens de bron gaat het niet goed met Winehouse. Naar verluidt maken artsen zich zorgen om haar gewichtsverlies, hartritmestoornissen en gebrek aan eetlust.

Winehouse, die maandag werd opgenomen in het Londense ziekenhuis nadat ze thuis was flauwgevallen, zou ook niet de gemakkelijkste patiënt zijn. Zo zou ze niet van de drugs kunnen afblijven en doktersonderzoeken weigeren.

De zangeres hoopt dat ze voldoende hersteld is voor haar optreden tijdens het Glastonbury Festival volgende week vrijdag. Ook wil ze het verjaardagsconcert voor Nelson Mandela in Londen een dag later niet missen. "Een besluit over de twee optredens wordt genomen met inachtneming van het advies van haar artsen", liet haar woordvoerder donderdag weten aan de BBC.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen