Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie dolblij voor Jamie Lynn Spears

Shownieuws

Familie en vrienden van Jamie Lynn Spears zijn blij met de geboorte van haar dochtertje. "We zijn zo gelukkig voor haar", vertelt een familievriend aan People.

Familie en vrienden van Jamie Lynn Spears en haar verloofde Casey Aldridge zijn in de wolken met de geboorte van Maddie Briann. "We zijn zo blij voor haar", zegt een vriend van de familie in het Amerikaanse tijdschrift People. "Het is geweldig."

Het zusje van Britney Spears beviel donderdag in een ziekenhuis in Mississippi van haar eerste kindje. Haar moeder Lynne en haar verloofde waren bij haar in de verloskamer, terwijl zuslief op de gang zou hebben gewacht.

"Ze is een verschrikkelijk jonge moeder", vindt een nicht. "Maar ja, daar zijn oma's voor. Ze moeten helpen. Zo gaat dat in onze vriendengroep."

De laatste dagen voor de geboorte van Maddie verliepen langzaam voor de 17-jarige Jamie Lynn en de twee jaar oudere Casey. "Het leek wel of de dag nooit zou komen", verzucht een neef van de jonge vader. "Ze hebben zich voorbereid, maar de laatste maand was alles al klaar. Ze moesten gewoon afwachten."

Nu Maddie is geboren, hopen de familieleden dat Spears en Aldridge het er goed van afbrengen als ouders. "Het is gemakkelijk om kinderen te krijgen, maar moeilijk om hen op te voeden", weet een ander familielid van Spears. "Het belangrijkste is dat het kind gezond is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen