Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keira Knightley toont graag haar borsten

Shownieuws

Keira Knightley trekt moeiteloos kleren uit bij opnamen. "Ik toon altijd mijn borsten als erom wordt gevraagd", zei ze bij de premiere van 'The edge of love'.

Keira Knightley heeft er geen problemen mee haar kleren uit te trekken tijdens filmopnamen. "Ik toon altijd mijn blote borsten als erom wordt gevraagd", tekende People op uit haar mond tijdens de première van haar nieuwe film 'The edge of love'. "En niet alleen in deze film." Eerder haalde de 23-jarige actrice haar voorgevel tevoorschijn in 'Atonement'.

'The edge of love' ging in première tijdens het internationale filmfestival van Edinburgh. Tijdens een bedscene met haar filmpartner Cillian Murphy vroeg de regisseur of ze haar bh uit wilde doen. "Het was heel simpel. Het was een seksscene en ik vind het niet comfortabel om seks te hebben met mijn bh aan", grapte Knightley.

Meer moeite had de actrice met de zangscenes, die ze moest opvoeren voor honderd castleden en figuranten. "Ik dacht dat ik dood ging, mijn knieën begonnen zelfs te knikken", zei Knightley.

Tijdens de première van de oorlogsfilm liep de ster hand in hand met Sienna Miller over de rode loper. "Ze zijn ongelooflijk close in de film, net als in het echte leven", zei Knightleys moeder Sharman Macdonald, die het script van de film schreef. "Ze kenden elkaar al een beetje voordat de film in productie ging, maar hebben elkaar helemaal gevonden op de set. Ik hoop dat ze vrienden voor het leven zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen