Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerschtanowitz nieuwe presentator RTL Boulevard

Shownieuws

Winston Gerschtanowitz is de nieuwe vaste presentator van RTL Boulevard. Albert Verlinde is blij met zijn nieuwe rechterhand. "We vullen elkaar prima aan."

Winston Gerschtanowitz is de nieuwe vaste presentator van RTL Boulevard. "Winston heeft de afgelopen maanden met zijn ervaring, talent, humor en kennis bewezen een bekwame opvolger te zijn", licht RTL4-programmadirecteur Erland Galjaard vrijdag toe.

Albert Verlinde is blij met zijn nieuwe rechterhand. "Winston en ik worden vast net zo hecht als Beau van Erven Dorens en ik waren", laat hij vrijdag weten in De Telegraaf. "We vullen elkaar prima aan."

De 31-jarige Gerschtanowitz is geen vreemde voor het dagelijkse entertainmentprogramma. Als invaller trad hij de afgelopen jaren al zo'n honderd keer op als presentator van de show.

Vorige maand maakte Daphne Bunskoek bekend dat ze afscheid nam van RTL Boulevard. De 34-jarige presentatrice was drie jaar het gezicht van het programma. Bunskoek volgde Beau van Erven Dorens op, die het programma 3,5 jaar presenteerde.

Vrijdagavond is de laatste aflevering van RTL Boulevard voor de zomerstop. In september is de show weer terug.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen