Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bolland & Bolland weer samen op podium

Shownieuws

De broers Rob en Ferdi Bolland staan volgend jaar samen op het podium bij de Revival of the 80's in de Ahoy. Wat zij ten gehore gaan brengen is nog onbekend.

De broers Rob en Ferdi Bolland betreden volgend jaar samen het podium tijdens de Revival of the 80's in de Rotterdamse Ahoy. Dat bevestigt een woordvoerder van de organisatie. Wat zij ten gehore gaan brengen is nog niet duidelijk.

Vorig jaar werd bekend dat na 35 jaar een einde kwam aan de samenwerking tussen Rob en Ferdi. De gebroeders Bolland werden bekend door de nummers die zij voor andere artiesten schreven. In 1985 bezorgden zij de Oostenrijkse zanger Falco een wereldhit met 'Rock me Amadeus'. Een jaar later volgde de hit 'In the army now' voor de Britse rockband Status Quo.

De organisatie is erg verheugd met de reünie, maar verzekert dat ze met nog twee spectaculaire acts bezig is. Eerder werd al bekend dat artiesten als Loïs Lane, Roberto Jacketti & The Scooters en Mai Tai optreden tijdens het concert op 4 maart in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen