Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maria Bello ten huwelijk gevraagd

Shownieuws

Maria Bello is door haar vriend Bryn Mooser ten huwelijk gevraagd. Wanneer de actrice de bruidsjurk over haar hoofd trekt, is nog niet bekend.

Actrice Maria Bello is door haar vriend Bryn Mooser ten huwelijk gevraagd. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People Magazine. Wanneer de 'A history of violence'-actrice de bruidsjurk over haar hoofd trekt, is nog niet bekend.

De 41-jarige Bello werd verliefd op haar dertien jaar jongere aanstaande omdat ze een passie delen voor politiek, Afrika en cryptozoölogie, een pseudowetenschap die zich bezighoudt met het bestaan van wezens als het monster van Loch Ness en de yeti.

De blondine vertelde onlangs nog tegen The New York Post dat ze altijd tegen het huwelijk is geweest. "Ik snapte helemaal niets van monogamie en hoe mensen het zo lang met elkaar volhouden. Toen ik Bryn ontmoette, begreep ik de schoonheid van het samenzijn en hoe het is om een partner te hebben."

Bello speelt veelal bijrollen in films en werd al tweemaal genomineerd voor een Golden Globe, te weten voor haar rollen in 'The cooler' en 'A history of violence'. Vanaf donderdag is ze te zien in de film 'The mummy: tomb of the dragon emperor'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen