Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse ontslagen uit ziekenhuis

Shownieuws

Amy Winehouse is dinsdag ontslagen uit het ziekenhuis waar zij maandagavond was opgenomen. De zangeres was in reactie op medicijngebruik onwel geworden.

(Novum/AP) - Amy Winehouse is dinsdag ontslagen uit het ziekenhuis waar zij maandagavond per ambulance naartoe was gebracht. Dat heeft een woordvoerder van het University College Hospital bevestigd. De zangeres was opgenomen nadat ze thuis in reactie op medicijngebruik onwel was geworden.

Het was de tweede keer binnen twee maanden dat de 24-jarige Winehouse in een ziekenhuis belandde. Zij werd in juni in een kliniek opgenomen nadat zij thuis was ingestort. Haar vader Mitch meldde toen dat zij beginnend emfyseem had als gevolg van roken en crackgebruik. Na onderzoek in het ziekenhuis werd zij op tijd ontslagen om te kunnen optreden op het muziekfestival van Glastonbury en tijdens de viering van de 90e verjaardag van de vroegere Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela.

De muzikale successen van Winehouse worden overschaduwd door haar roerige privéleven en publieke worstelingen met alcohol en drugs. Haar echtgenoot Blake Fielder-Civil werd deze maand tot 27 maanden gevangenisstraf veroordeeld wegens mishandeling en belemmering van de rechtsgang. Hij heeft bekend in 2006 een pubmanager te hebben geslagen en hem vervolgens tweehonderdduizend pond te hebben aangeboden om geen aanklacht in te dienen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen