Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Isabel Lucas zat in auto Shia LaBeouf bij ongeluk

Shownieuws

Actrice Isabel Lucas zat in de auto van haar filmcollega Shia LaBeouf toen hij zondag onder invloed een ongeluk veroorzaakte. Beiden raakten lichtgewond.

Actrice Isabel Lucas zat in de auto van haar filmcollega Shia LaBeouf toen hij zondag onder invloed van alcohol een ongeluk veroorzaakte in Hollywood. Dat heeft een anonieme bron gezegd tegen de website van het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Beiden raakten volgens de politie lichtgewond, al is LaBeouf na de crash aan zijn hand geopereerd.

De 22-jarige acteur was met zijn collega in een club in Los Angeles, waar hij een optreden van de band Lemon Son bezocht en de hele avond whiskyshots nam. "Hij bleef daar totdat het optreden klaar was, waarna hij de club uit strompelde", vertelt een tweede bron. De twee collega's knalden vervolgens in een flauwe bocht tegen een andere auto aan, waarna LaBeouf werd ingerekend voor rijden onder invloed. De bestuurder van de andere auto liep lichte verwondingen op.

De twee acteurs zijn momenteel bezig met de opnamen van de film 'Transformers: Revenge of the fallen', al gaat het een maand duren voordat LaBeouf weer naar de set kan terugkeren. Andere films waarvan de acteur bekend is, zijn 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull', 'Disturbia' en 'Eagle eye', die binnenkort verschijnt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen