Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heroes-actrice praat over arrestatie vader

Shownieuws

Hayden Panettiere heeft de stilte verbroken rond de arrestatie van haar vader. "Het is compleet uit zijn verband getrokken", zei de Heroes-actrice in Extra.

Hayden Panettiere heeft de stilte verbroken rond de arrestatie van haar vader eerder deze maand. "Het is compleet uit zijn verband getrokken door een sheriff die ook eens in de spotlights wilde staan", vertelde de Heroes-actrice in het Amerikaanse entertainmentprogramma Extra. "Mijn familie is fantastisch. We maken het allemaal heel goed."

Haydens vader werd opgepakt voor het mishandelen van zijn echtgenote. Alan Panettiere zou zijn vrouw Lesley thuis in haar gezicht hebben geslagen na een feestje in Hollywood. Hij zou boos zijn geweest omdat ze met iemand anders optrok tijdens het partijtje. Na betaling van een borgsom van bijna 34 duizend euro mocht hij weer naar huis.

De 19-jarige Hayden Panettiere is bekend van haar rol als Claire Bennett in de serie Heroes, die in Nederland op RTL 5 te zien is. Ze heeft een relatie met haar collega-acteur Milo Ventimiglia, die Peter Petrelli speelt in de sciencefictionserie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen