Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guy Ritchie trots op fitheid van toerende Madonna

Shownieuws

Guy Ritchie is trots op Madonna, die zaterdag begon aan haar tournee. "Ze is zo goed in vorm", vertelt hij in The Sun. "Haar benen zijn van olympisch niveau."

Guy Ritchie is apetrots op zijn vrouw Madonna, die zaterdag in Cardiff begon aan haar 'Sticky & Sweet'-tournee. "Ze is zo goed in vorm", vertelt hij in de Britse krant The Sun. "Haar benen zijn van olympisch niveau. Ze is fitter dan de achtergronddansers die half zo oud zijn."

Ritchie was van de partij tijdens de aftrap van de tournee, waarmee de 50-jarige Madonna tot en met december door Europa, Noord- en Zuid-Amerika reist. "Dit is de vierde concertreeks die ik meemaak", vertelt de 39-jarige Britse regisseur, die bijna acht jaar geleden in het huwelijksbootje stapte met de Queen of Pop. "Tijdens de laatste toer heb ik bijna elke show gezien. Het is een hele ervaring om met 'moeder de vrouw' op tournee te zijn."

Ritchie heeft een voorkeur voor de 'donkere nummers' van zijn echtgenote, zo verklapt hij. Vlak voor de show begon, verraste Ritchie zijn vrouw met een bos bloemen. Na een vluchtige kus besteeg Madonna het podium, waarna ze het publiek twee uur lang op een wervelende show trakteerde.

Volgende week dinsdag staat Madonna in de Amsterdam Arena.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen