Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Federline knuffelt met ex-vrouw Shar

Shownieuws

Kevin Federline heeft nog altijd warme gevoelens voor zijn ex-vrouw Shar Jackson. Dit weekeinde was de rapper te gast op het verjaardagsfeestje van Jackson.

Kevin Federline heeft nog altijd warme gevoelens voor zijn ex-vrouw Shar Jackson. Dit weekeinde was de rapper te gast op het verjaardagsfeestje van Jackson in Las Vegas, waar hij haar op een dikke knuffel trakteerde. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Enkele uren voor het feestje in de nachtclub vergezelde Federline zijn ex-vrouw, met wie hij twee kinderen heeft, naar het zwembad van de hippe strandclub Tao Beach. "We waren al vrienden voor we een stel waren en dat zullen we altijd blijven", beweert Shar. "We hebben samen twee geweldige kinderen. Kevin is mijn maatje." Ondanks dat is er geen sprake van een opnieuw opgelaaide romance, zo vertelt ze. "Dat stadium zijn we inmiddels voorbij."

Later die nacht kwam de 30-jarige Federline, die Shar destijds verliet voor Britney Spears, zijn ex opnieuw tegen in een andere nachtclub. Van achter de draaitafels van de club zong hij 'Happy birthday' voor Shar, die 32 jaar is geworden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen