Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zieke Monique Smit vliegt naar huis

Shownieuws

Monique Smit mag Kreta verlaten van de dokter. De zangeres kampte met een oorontsteking waardoor artsen haar niet eerder lieten terugvliegen.

Monique Smit mag Kreta verlaten van de dokter. "Ik mag eindelijk naar huis", schreef de blonde Volendamse zondagavond op haar Hyves-pagina. "Whiehoee...laatste avondje Kreta." De zangeres kampte met een oorontsteking waardoor artsen haar niet eerder lieten terugvliegen naar Nederland.

De 19-jarige Smit was in het plaatsje Chersonissos voor een vakantie, maar de trip werd verplicht verlengd na het fysieke malheur. Door deze onbedoelde verlenging moest de zangeres enkele optredens in Nederland afzeggen. "Sorry, volgende keer doen we het over", schreef ze aan haar fans.

Monique is blij met het vertrek van maandag in het verschiet, maar heeft klaarblijkelijk ook nog genoten van haar extra tijd op het Griekse eiland. "Even afscheid nemen van alles en iedereen. Heb een supertijd gehad, iedereen is erg behulpzaam geweest, echt top!" Tot slot wilde ze haar internetfans nog bedanken voor hun steun bij haar ziekte. "Iedereen bedankt voor alle lieve beterschapkrabbels."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen