Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barenaked Ladies-zanger ongedeerd na vliegtuigcrash

Shownieuws

Barenaked Ladies-frontman Ed Robertson is zondag in Canada aan de dood ontsnapt toen het watervliegtuig waarin hij zat neerstortte. Robertson bleef ongedeerd.

Barenaked Ladies-frontman Ed Robertson is zondagochtend in Canada aan de dood ontsnapt toen het watervliegtuig waarin hij zat neerstortte. Robertson en de drie andere inzittenden bleven ongedeerd. "Iedereen maakt het goed en dat is het enige dat we kwijt willen", laat een woordvoerder van de band weten aan de Canadese krant The Intelligencer.

Het ongeluk gebeurde vlakbij Baptist Lake. Om 12.30 uur steeg een vliegtuigje op vanaf dit populaire vakantiegebied, waarna het snelheid verloor en in een bosrijk gebied ten westen van het meer terechtkwam, licht een woordvoerder van de politie toe.

Volgens bronnen zat Robertson zelf achter de stuurknuppel van het toestel, maar dat kan de politie in verband met het onderzoek niet bevestigen.

Barenaked Ladies is bekend van de nummers 'Pinch me' en 'One week'. Onlangs bracht de Canadese band een album uit vol kinderliedjes genaamd 'Snacktime'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen