Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Snoop Dogg weer welkom in Australië

Shownieuws

Een visumaanvraag van Snoop Dogg voor Australië is goedgekeurd. Vorig jaar werd hem de toegang tot het land ontzegd omdat hij een te groot strafblad zou hebben.

De concertreeks van Snoop Dogg en Ice Cube in Australië kan eind oktober gewoon doorgaan. De visumaanvraag van de Amerikaanse rapper is goedgekeurd, meldt de Australische krant The Sunday Herald. Vorig jaar werd de rapper de toegang tot het land nog ontzegd omdat zijn strafblad te uitgebreid zou zijn.

Waarom de 38-jarige artiest, die eigenlijk Calvin Broadus heet, nu wel welkom is in Australië is niet bekendgemaakt. Een woordvoerder van de Australische immigratiedienst wilde alleen kwijt dat Snoop maximaal zeventien dagen in het land mag blijven.

Australië is niet het enige land waar de rapper niet met open armen wordt ontvangen. Vorig jaar was hij niet welkom in Groot-Brittannië toen hij daar enkele concerten wilde geven met Diddy. Zijn visum werd ingetrokken vanwege zijn betrokkenheid bij een vechtpartij op de Londense luchthaven Heathrow in 2006. Afgelopen voorjaar werd dit besluit echter ongeldig verklaard door een groep rechters die zich bezighoudt met immigratiezaken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen