Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Girls Aloud zoekt nieuw bandlid via tv-show'

Shownieuws

Girls Aloud gaat op zoek naar een zesde bandlid. De nieuwe aanwinst van de meidengroep wordt gezocht via een televisieprogramma, schrijft de Sunday Mirror.

Girls Aloud gaat op zoek naar een zesde bandlid. De nieuwe aanwinst van de meidengroep wordt gezocht via een televisieprogramma, dat volgend jaar wordt uitgezonden in Groot-Brittannië. Dat schrijft de Britse krant Sunday Mirror.

Een bron van de band bevestigt tegen de krant dat de meiden in gesprek zijn met een productiemaatschappij over de show. Een overeenkomst met een televisiezender zou er nog niet zijn.

Volgens een andere bron is de prijs van de talentenjacht in eerste instantie een eenmalig optreden met de meidengroep. De bandleden zouden echter overwegen om de winnares uiteindelijk officieel deel te laten uitmaken van de groep.

Bandleden Cheryl Cole, Sarah Harding, Nicola Roberts, Nadine Coyle en Kimberley Walsh hebben hun eigen carrière ook te danken aan een televisieprogramma. Girls Aloud werd in 2002 gevormd via de Engelse tv-show Popstars: The Rivals.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen