Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse hoopt op spoedig herstel

Shownieuws

Amy Winehouse hoopt dat ze op tijd is hersteld voor een optreden op het Glastonbury Festival en het concert voor Mandela. Ze ligt nog steeds in het ziekenhuis.

(Novum/AP) - Amy Winehouse hoopt dat ze voldoende hersteld is voor haar optreden tijdens het Glastonbury Festival volgende week vrijdag. Ook wil ze het verjaardagsconcert voor Nelson Mandela in Londen een dag later niet missen. "Een besluit over de twee optredens wordt genomen met inachtneming van het advies van haar artsen", laat haar woordvoerder donderdag weten aan de BBC.

De 24-jarige zangeres werd maandag uit voorzorg in een Londens ziekenhuis opgenomen nadat ze thuis was flauwgevallen. "Amy heeft meer scans en tests ondergaan en we wachten nu het besluit van de artsen af", vertelt de woordvoerder. Ze ligt nog steeds in het ziekenhuis.

Het is niet de eerste keer dat de zangeres, die met drugs- en drankverslavingen kampt, in het ziekenhuis belandt. Vorig jaar kwam ze met ernstige uitdrogingsverschijnselen op de eerste hulp terecht. Ook zou Winehouse in een ontwenningskliniek zijn behandeld voor haar verslavingen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen