Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simon Keizer vindt Songfestival ongeloofwaardig

Shownieuws

Simon Keizer, van Nick en Simon, is het spoor bijster met betrekking tot het Eurovisie Songfestival. "Ik weet niet zeker of het nog om de muziek draait."

Zanger Simon Keizer, van het duo Nick en Simon, is het spoor volledig bijster met betrekking tot het Eurovisie Songfestival. De overwinning van de gemaskerde rockformatie Lordi, twee jaar geleden, heeft hem sceptisch gemaakt. "Ik weet niet zeker of het nog om de muziek draait. Het festival heeft zijn geloofwaardigheid verloren", zei hij dinsdagochtend in de radioshow Evers Staat Op.

Maandag werd bekend dat Nick en Simon boven aan een peiling staan van artiesten die Songfestivalliefhebbers graag naar het liedjesfestijn zien gaan, samen met Anouk en Within Temptation. Keizer, die momenteel met zijn vriendin Annemarie vakantie viert op Bonaire, vindt het een eer dat Nick en hij genoemd worden in deze rij. "Het is een mooi rijtje om tussen te staan en een eer dat we worden genoemd."

De 24-jarige Keizer, die vroeger altijd naar het festival keek, sluit niet uit dat het duo ooit het podium van het Songfestival beklimt. "Ik weet niet hoe Nick erover denkt en dan hebben we ook nog onze platenmaatschappij. Zeg nooit nooit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen