Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex duikt op in nieuwe videoclip Pink

Shownieuws

Carey Hart heeft een rol in de nieuwe videoclip van zijn ex-vrouw Pink. In het nummer 'So what' beschrijft de zangeres hoe ze zich voelt sinds de breuk.

Carey Hart heeft een rol in de nieuwe videoclip van zijn ex-vrouw Pink. In het nummer 'So what' beschrijft Pink hoe ze zich voelt sinds de breuk met de motorcrosser, met wie ze zeven jaar samen was.

Aan het begin van de clip is te zien hoe Hart de handen voor de ogen van zijn ex-vrouw houdt. Later zaagt Pink, die eigenlijk Alecia Moore heet, met een kettingzaag een boom om waarin een hart staat gekerfd met de namen Carey en Alecia erin. Ook bekogelt Pink een auto van een pasgetrouwd stelletje met eieren. Aan het einde van het nummer leunt Pink met haar arm op de schouder van haar ex en zingt ze hem toe. Daarna steekt ze haar tong uit naar de camera.

In het nummer lijkt Pink haar ex een boodschap te geven. "So what, ik ben nog steeds een rockster, ik heb mijn moves nog. Ik heb jou niet nodig", zingt de blondine. 'Funhouse', het album waarop 'So what' staat, verschijnt in oktober.

De 28-jarige Pink ontmoette de vijf jaar oudere Hart in 2001 in Las Vegas. Ze vroeg de motorcrosser vier jaar later ten huwelijk, waarna de twee op 7 januari 2006 in Costa Rica trouwden. Begin dit jaar kwam een einde aan het huwelijk. "De beslissing is gemaakt door twee vrienden, die veel respect en liefde voor elkaar voelen", liet een woordvoerder van de zangeres destijds weten. "Hoewel het huwelijk over is, is hun vriendschap sterker dan ooit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen