Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Lohan wil knokken met Kevin Federline

Shownieuws

Michael Lohan wil de boksring in met Kevin Federline. "Iedereen wil dat ik op de vuist ga met K-Fed omdat hij een beruchte vader is, net als ik", vertelt hij.

Michael Lohan wil graag de boksring in met Kevin Federline. "Iedereen wil dat ik op de vuist ga met K-Fed omdat hij een beruchte vader is, net als ik", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine. "Het is voor een goed doel."

De vader van Lindsay Lohan hoopt met de krachtmeting geld op te halen voor de Amerikaanse organisatie Fight For Charity. "Het is een serieus gevecht", vertelt hij. "Je moet een trainer zoeken en je moet je laten registreren bij de Mature Boxing Association."

Federline was niet de eerste keuze voor Lohan. Hij benaderde eerst een roddeljournalist, maar die bedankte vriendelijk. "Het maakt me niet uit tegen wie ik het opneem, het is voor het goede doel. Ik ben al zo vaak neergesabeld door de pers, dat die paar klappen van iemand die twee keer zo jong is als ik me ook niet meer uitmaken."

De ex-echtgenoot van Britney Spears weet nog niets van de plannen van Lohan. Mocht hij de uitdaging van Lohan accepteren, dan zou het niet voor het eerst zijn dat hij zich in de ring begeeft. Twee jaar geleden leende de voormalige achtergronddanser zich vier keer voor worstelpartijen, die op televisie werden uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen