Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jubilerend Mystery Land pakt groots uit

Shownieuws

Mystery Land pakt groter uit dan ooit tevoren. Vanwege het vijftienjarig jubileum heeft het festival zaterdag meer podia en bekendere artiesten dan ooit.

Mystery Land pakt groter uit dan ooit tevoren. Vanwege het vijftienjarig jubileum heeft het festival zaterdag meer podia en bekendere artiesten dan ooit. Met onder anderen dj Tiësto en Roger Sanchez op het programma was het dancefestijn al ruim een maand van tevoren uitverkocht.

Met maar liefst achttien podia en bijna 150 artiesten beleeft het festival op het terrein van de Floriade in de Haarlemmermeer zijn meest uitgebreide editie aller tijden. Op het hoofdpodium betreden onder anderen David Guetta, Laidback Luke en Isis het podium. Net als vorig jaar worden zestigduizend bezoekers verwacht.

Nieuw dit jaar is het Classics-podium, waar de hele dag oude bekenden uit de dancewereld hun opwachting maken. "Toen we de artiesten benaderden, reageerden ze zeer enthousiast op het voorstel", vertelt organisator Gerard Zwijnenburg. "Het zijn bijna allemaal artiesten die in het verleden ook op Mystery Land hebben gestaan."

Vanwege het jubileum is er een speciale Mystery Land compilatie-cd gemaakt. Onder anderen Erick E, Sander van Doorn en Eric Prydz zijn op het album te horen. De cd is tijdens het festival te koop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen