Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Da Brat veroordeeld tot drie jaar cel

Shownieuws

Rapper Da Brat is vrijdag veroordeeld tot drie jaar cel voor zware mishandeling. Ze kreeg ook een voorwaardelijke straf van zeven jaar opgelegd.

Rapper Da Brat is vrijdag veroordeeld tot een celstraf van drie jaar voor zware mishandeling. De Amerikaanse artieste kreeg ook een voorwaardelijke straf van zeven jaar opgelegd en tweehonderd uur dienstverlening. Dat meldt de Amerikaanse krant The Atalanta-Journal Constitution.

De 34-jarige Da Brat kreeg het eind vorig jaar aan de stok met een serveerster, toen de vrouw in een nachtclub in Atlanta tegen haar zou zijn opgelopen. Toen de medewerkster van de club wilde weglopen, werd ze door Da Brat in het gezicht geslagen met een fles rum. Daarbij zou de serveerster een diepe snee in haar wang hebben opgelopen en een zwelling op haar voorhoofd.

Zes familieleden van Shawntae Harris, zoals Da Brat eigenlijk heet, zaten in de rechtszaal om het vonnis aan te horen. "Ik hou van jullie", riep Da Brat toen ze uit zaal werd geleid.

Da Brat schreef muziekgeschiedenis als de eerste vrouwelijk rapper met een album dat de platina status bereikte. In Amerika scoorde ze hits met nummers als 'Funkdafied' en 'Not tonight'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen