Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zieke Marco Borsato schrapt Vlaams concert

Shownieuws

Marco Borsato ligt met hoge koorts op bed. De zanger is geveld door een zware griep. Door zijn ziekte heeft hij zijn optreden op VTM Live moeten afblazen.

Marco Borsato ligt met hoge koorts op bed. De zanger is geveld door een zware griep, zo heeft hij vrijdag bekendgemaakt. Door zijn ziekte heeft hij zijn optreden van zaterdag op het eendaagse festival VTM Live moeten afblazen. Clouseau vervangt Borsato, meldt de festivalorganisator.

Donderdag stond de 41-jarige artiest nog in de studio voor opnamen van zijn nieuwste album 'Wit licht'. Hoewel hij zich toen al niet goed voelde, kon hij enkele nummers nog naar behoren inzingen. Later op de dag kreeg Borsato echter al koorts en had hij last van rillingen. Zijn arts oordeelde vrijdag dat van optreden voorlopig geen sprake kon zijn.

Borsato is niet de enige Nederlandse artiest die voor VTM Live was geboekt. Ook Jeroen van der Boom en Do maken hun opwachting in Gent. Verder staan artiesten als Tom Helsen, Milk Inc. en Bab op het programma.

Het nieuwe album van Borsato ligt volgende maand in de winkel. Woensdag beleefde de tweede single van de plaat, 'Stop de tijd', zijn radiopremière. De zanger geeft in oktober acht concerten in het Arnhemse Gelredome.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen