Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk denkt niet aan trouwen

Shownieuws

Wendy van Dijk weet niet zeker of ze ooit nog in het huwelijksbootje wil stappen. "Mijn vader is twee jaar geleden overleden en de glans is er voor mij nu af."

Wendy van Dijk weet niet zeker of ze ooit nog in het huwelijksbootje wil stappen. "Mijn vader is twee jaar geleden overleden en wat dat aangaat is de glans er voor mij nu echt af", vertelt de 37-jarige presentatrice van het nieuwe RTL-programma Million Dollar Wedding, dat vanaf volgende week zaterdag op de buis is. "Een vader die zijn dochter weggeeft, dat hoort er gewoon echt bij."

Hoewel Van Dijk nog nooit getrouwd is, is ze er in 2002 heel dichtbij geweest, toen ze met haar toenmalige verloofde Xander de Buisonjé al bijna in het stadhuis stond. "Dat was ook echt wel een 'million dollar wedding' geworden, met alles erop en eraan. Met bootjes, varen over de Vecht en een prachtig knalfeest op het eind." Enkele dagen voordat dit 'knalfeest' kon plaatsvinden, blies de blondine het af vanwege het feit dat Xander vreemdging.

"Toch voelt het net alsof ik de dag heb beleefd", beweert de presentatrice. "We waren zo dichtbij, maar het zou een drama zijn geworden. We hadden echt het hele feest buiten gepland en uiteindelijk bleek het die dag super hard te regenen", vertelt de presentatrice. "Dus het zal wel zo hebben moeten zijn."

Of Van Dijk op dit moment een relatie heeft, laat ze in het midden. "Daar doe ik geen uitspraken over." Trouwen ziet de RTL-presentatrice niet meer echt zitten. "Dat staat helemaal niet meer op mijn prioriteitenlijst. Ik zeg nooit nooit. Misschien krijg ik nog eens een gekke bui, maar ik weet het niet", zegt Wendy.

In haar nieuwe televisieprogramma moeten stelletjes hun liefde voor elkaar bewijzen. Het grootste droompaar krijgt op 1 november live op RTL 4 een 'million dollar wedding'. "Ik vond het meteen briljant toen ik hoorde over het programma", beweert Van Dijk. "Dat komt omdat ik gewoon heel erg houd van de liefde in het leven en dat moet worden gevierd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen